Bonesetting tijdens de zwangerschap

Mogelijke reacties na de bonesetting behandeling
1 februari 2023
7 voordelen van bonesetting op kinderen
7 maart 2023

Bonesetting tijdens zwangerschap

Bonesetting tijdens de zwangerschap kan verschillende voordelen bieden, waaronder:

Bonesetting bij pijn en zwangerschapskwaaltjes

Bonesetting kan helpen bij het verlichten van rugpijn, bekkenpijn, nekpijn en andere gerelateerde klachten die vaak voorkomen tijdens de zwangerschap. Ook bekkeninstabiliteit, bandenpijn en incontinentie kan afnemen.

Bonesetting zorgt voor een betere doorbloeding

Bonesetting kan de bloedcirculatie verbeteren, wat belangrijk is voor de gezondheid van de moeder en de groei van de foetus.

Bonesetting vermindert de risico op zwangerschapsdiabetes en een HG-zwangerschap

Gedurende de zwangerschap neemt de druk op de bekken toe, waardoor lichamelijke klachten en onderliggende ziektes duidelijker tevoorschijn komen zoals aambeien, diabetes en teveel zuur in de maag wat leidt tot HG-zwangerschap. Bonesetting helpt bij het stabiliseren van deze klachten.

Bonesetting verlicht bekkeninstabiliteit

Bonesetting kan het bewegingsvermogen verbeteren en de lichaamsbalans herstellen, waardoor het makkelijker is om te bewegen en te functioneren tijdens de zwangerschap.

Houd wel rekening dat het gedurende zwangerschap niet volledig verholpen kan worden, dat is immers niet mogelijk doordat de baby laag op het bekken drukt.

Bonesetting versoepelt de bevalling

Bonesetting kan helpen bij het voorbereiden van het lichaam op de bevalling door spanningen en blokkades in het lichaam te verminderen.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak afspraak