Ervaringen

Fijn gesprek

Rated 5 out of 5
13 juni 2024

Ik ben vandaag bij Esra geweest en ze heeft me heel fijn ontvangen. Ze legde alles heel duidelijk uit en door haar leek alles zo makkelijk op te lossen. Ik ga haar advies opvolgen en ben heel erg benieuwd naar het resultaat. Ik kom snel weer terug inshallah, dit keer voor tezkiye🌹

Tuba

Mevlude Basak familie

Rated 5 out of 5
1 juni 2024

‘Okadar cok faydasini goruyorumki sana her geldigimde, cocuklarimda faydalansin istiyorum( 🥺’

Mevlude

Ervaring

Rated 5 out of 5
18 april 2024

Vandaag ben ik langs geweest bij Isra voor bonesetting. Ik had voornamelijk klachten in mijn rug, nek en bekken. Ik voelde zoveel spanning in mijn lichaam, wat mij ertoe heeft gedreven om echt in mijzelf te gaan investeren. Wat ben ik blij dat ik langs ben gekomen. Zij heeft mijn hulpvraag goed uitgevraagd en wist wat ze deed. Allahoumabarek wat voor kennis deze vrouw heeft en moge Allah swt haar belonen voor het goede werk dat zijn verricht. Ik voelde meteen verlichting en ben ga voor de volgende keer voor Hijama en lifestyle coaching gesprek. Ben benieuwd wat zij mij nog meer kan leren. Mensen als haar moeten meer omarmd worden in de samenleving. Ze is er 1 uit duizenden.

Sara Ben Salah

Bonesetting en bekkenpijn

Rated 5 out of 5
18 april 2024

Ik ben vandaag geweest en eerst was ik wat sceptisch maar nu een wereld is voor mij open gegaan wauww ik ben geholpen aan veel klachten heb oefeningen meegekregen en ga daar zeker mee aan de slag voor mij geen andere therapeuten meer!!!

Sal

Bonesetting bij mij

Rated 5 out of 5
26 maart 2024

Ik heb gisteren mijn tweede sessie gehad en ben enorm gezegent: ik voel me enorm opgelucht en mag volgende maand weer langskomen en zal mijn oefeningen doen die ik heb gekregen van mijn therapeut. Ik kom de volgende keer voor ons zoon van 5 voor zijn reuma.

Murat

Bonesetting man

Rated 4 out of 5
17 maart 2024

Ik heb vandaag mijn eerste Bonesetting therapie gehad: mijn botten zijn gecorrigeerd en de druk van mijn schouders zijn minder en ik voel me al wat beter: volgende week kom ik weer langs voor de tweede sessie.

Alper

Turkey tail, vitamine E en Valeriaan

Rated 5 out of 5
15 maart 2024

Salaam Wa3alaykoem,

Bijna een maand gebruik ik om de dag Turkey tail in combinatie met vit E en Valeriaan op advies van Isra na een bonesetting behandeling. Ik kan weer nachten doorslapen, ik herinner me weer mijn dromen, ik voel zoveel minder spanning in mijn lijf en slaap veel dieper en ontspannender. Er komt veel los in mijn lijf en dit brengt ook vermoeidheid met zich mee. We hebben een behandelplan gemaakt. En ik kan niet wachten tot de volgende stap in sha Allah.

Dank voor het deskundig, onderbouwd en helpend advies. Ik heb er alle vertrouwen in bi idni Allah dat het goedkomt in sha Allah.

Salaam Wa3alaykoem

Bouchra

Bonesetting

Rated 5 out of 5
16 februari 2024

Salaam Wa3alaykoem Isra,

Nogmaals dank voor de behandeling gisteren. Ik was de rest van de dag overweldigd door het gevoel van de nek/rug die losgetrokken is. Het geluid en gevoel toen het loskwam kan ik gewoon niet omschrijven in woorden subhanallah. Het zat muurvast en ik kan nu bewegingen maken die ik een hele lange tijd niet kon maken, alhamdoelillah. Moge Allah swt je rijkelijk belonen en jou en je gezin beschermen. Ameen.

Bouchra

Bonesetting

Rated 5 out of 5
16 februari 2024

Beste Isra bint Ali,

Ik wil je hartelijk bedanken voor de behandeling die mijn dochter heeft ontvangen. Ik ben zeer tevreden met de resultaten tot nu toe.

Imane

bonesetting en hijama

Rated 5 out of 5
16 februari 2024

Ik ben langs geweest bij Isra voor bonesetting en hijama. Ik ben erg tevreden over haar behandelwijze. Ze heeft meerdere pijnlijke plekken behandeld en heeft mij van mijn pijn afgeholpen. Ook heb ik heel veel informatie gekregen over drukpunten en andere nuttige kennis waarvoor ik haar dankbaar ben. Moge Allah (swt) jou belonen voor jouw inzet en meedogendheid.

Yasemin Colak

Bonesetting

Rated 3 out of 5
16 februari 2024

Zojuist langsgeweest. Ze heeft gelijk oefeningen gedaan met mij. Ik ben zwanger dus vond het toch een beetje eng. Ik had wel meer verwacht vanwege de naam ‘bonesetting’, (en vele goeie reviews) maar het waren een paar oefeningen die ik zelf verder thuis moet doen. Dan vind ik het nogal prijzig, want inprincipe kan je ook (bekken)oefeningen online vinden. Dus jammer.

Hatice

Antwoord van Isra bint Ali

Je bent langsgeweest voor bonesetting bij mijn collega en dient dit duidelijk te vermelden aangezien er meerdere mensen te werk zijn in de praktijk. Het zou eerlijk geweest zijn om jouw kritiek of ervaring eerst bij de therapeute in kwestie kon aankaarten. Bij zwangere vrouwen gaan we ten eerste altijd minder intensief dan anders. Je kan dus jouw behandeling niet met anderen vergelijken, want bonesetting is daadwerkelijk een intensieve behandeling. Je kreeg een behandeling en niet gelijk de oefeningen mee. Dat is valse informatie. De oefeningen die je mee kreeg zijn oefeningen die op basis zijn van jouw lichaamsstand en temperament. Deze persoonsgebonden (!) oefeningen kan je niet op internet vinden.

Bonesetting en hijama

Rated 5 out of 5
30 november 2023

Ik wilde mijn oprechte dankbaarheid met jullie delen na de bonesetting en hijama behandeling voor mijn dochter en mijzelf. Onze 4-jarige dochter, die eerder niet kon praten, heeft nu een aanzienlijk vergrote woordenschat en verrast ons dagelijks met haar communicatieve vaardigheden. De spanning in haar lichaam is ook aanzienlijk verminderd.

Persoonlijk had ik al ruim 10 jaar last van een pijnlijke knie, door artsen toegeschreven aan slijtage door mijn beroep. Verbazingwekkend genoeg heb ik na de behandeling letterlijk geen enkele keer last gehad van mijn knie. Ik ben elke dag vol dankbaarheid voor deze positieve veranderingen.

Ik wil jullie van harte bedanken voor jullie deskundige zorg en de impact die het op ons leven heeft gehad.

Wij zullen zeker terug komen.

Nurcan

Lifestyle Coaching (temperamenten)

Rated 5 out of 5
27 november 2023

Mijn ervaring;

Onlangs heb ik een lifestyle coaching ervaren bij Isra. In een notendop omschrijf ik deze sessie als; een puzzelstukje die ik heb weten te plaatsen in mijn proces. De sessie heb ik als prettig ervaren. Het vertrouwen die er is om jezelf uit te kunnen spreken in wat er speelt en het begrip die Isra weet te geven is van deskundige mate. Ze luistert niet alleen maar weet ook middels body language verder te kijken en te analyseren wat zij opmerkt en geeft dit ook terug wat weer context geeft. Ik ervaarde en voelde herkenning in wat ik op dat moment ervaarde in mijn proces. Maar het belangrijkste voor mij is de bevestiging en het plaatsen van wat er intern en extern plaatsvindt. Het belangrijkste voor mij in deze was en is om meer bij de kern te komen. En dit was een onderdeel van mijn proces. Verder heb ik ook een praktische tip/opdracht meegekregen die ik alhamdullilah (bijna) dagelijks uitvoer. Bedankt Isra voor jouw begeleiding hierin. Ik ben jou dankbaar voor de inzichten die jij mij hebt meegegeven. Het heeft en helpt mij in mijn verdere proces. Moge Allaah jou rijkelijk belonen voor jouw inspanningen. Moge Allaah jou de kracht blijven geven om te continueren met en in wat je doet. Allahoema Amien

Nawal

Lifestyle coaching

Rated 5 out of 5
27 november 2023

Ik had een afspraak gemaakt voor oa temperament maar ook omdat ik een balans zoek in mijn leven. Ik merkte dat ik sinds lange tijd vast zat in een negatief spiraal en dit mn omgeving ook beinvloedde. Tijdens de sessie kwam er veel naar boven en begreep ik veel zaken beter. Isra is erg zacht en begeleid wanneer je vastloopt. Het was een erg aangenaam sessie waar ik op korte tijd veel over mezelf heb geleerd. Nu kan ik verder.

Karima

Bonesetting

Rated 5 out of 5
27 november 2023

Ik ben gisteren samen met mijn dochter voor de derde keer langs geweest bij Isra voor Bonesetting. Allaahoema baarik weer erg tevreden weggegaan! Alleen maar complimenten over haar omgangswijze en kundigheid! Mijn dochter is binnen 8 maanden zoveel voorruit gegaan op haar gezondheid Alhamdulillaah. Bij mijzelf merk ik ook erg veel verschil Alhamdulillaah. Raad iedereen aan om bij Isra langs te gaan. We zijn Isra erg dankbaar voor alle hulp! Moge Allaah je rijkelijk belonen lieve Isra❤️

Kom binnenkort zeker nog terug voor de all round hijama behandeling in shaa Allaah!

A

Leefstijl coaching

Rated 5 out of 5
27 november 2023

Afgelopen dinsdag ben ik langs geweest bij Isra voor de leefstijl coaching. Ik wilde graag mij zelf beter leren kennen. Dankzij Isra weet ik nu waarom ik bepaalde situaties ervaar als hoe dat gaat. Isra is zeer deskundig in haar vak, dit merk ik doordat ze mijn problemen benoemt door alleen al naar mijn lichaam te kijken zonder dat ik mijn problemen benoemt heb.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Nariye Mercan

Bonesetting

Rated 5 out of 5
24 oktober 2023

Ik ben geweest voor bonesetting. Na de behandeling voelde ik me weer erg goed. Ik loop nu rechter en stap beter met mijn voet, terwijl ik voorheen met mijn voet naar buiten gericht liep. Het is wel belangrijk om de oefeningen te blijven doen. Ook ging met klachten door het klemmen van mijn kaak. Ik had hierdoor continue pijn in mijn kaak. Dit heeft Esra zo goed behandeld. Ik had ter plekke geen pijn meer in mijn kaak en voel ook geen druk meer.

Het mooie van deze behandeling is dat er verschillende dingen behandeld kunnen worden in een korte tijd. Hierdoor is het nog waardevoller in mijn ogen.

NA

Zeer welkom

Rated 5 out of 5
15 oktober 2023

Ik was hier voor mijn zoontje, het was mijn eerste keer, maar ik voelde me op mijn gemak.

We gaan de oefeningen thuis blijven doen en inchallah is er shifa.

Ik ben blij dat we zijn gekomen uit België.

Hafsa

Bonesetting

Rated 5 out of 5
15 oktober 2023

Op 11 oktober 2023 ben ik bij Isra geweest voor een bonesetting. SubhanAllah, ik kwam bij Isra heel erg gespannen binnen en ging zweverig de deur uit. Later op de dag had ik een soort koortsgevoel, maar ik had geen koorts. De dag daarop had ik wederom dit koortsgevoel in combinatie met spierpijn. Ik heb het gevoel alsof heel mijn lichaam gerest is. Dit is echt wat mijn lichaam nodig had. Ik voel eindelijk dat mijn lichaam ”warm” is, waar ik juist dagelijks last had van koude handen, voeten en de rest van het lichaam.

Ik raad oprecht iedereen deze behandeling aan. En niet alleen deze behandeling, maar alleen al het feit dat je door Isra wordt behandeld is bijzonder SubhanAllah. Haar kennis en karakter, maken dat ik met een positief gevoel bij Isra terugkom.

Geen enkele chiropractor of fysiotherapeut heeft gehandeld, zoals Isra dat heeft gedaan! Ik voel me weer opgeladen en vogelvrij Alhamoullilah. Alle dank aan Isra en haar collega’s.

S.

Leefstijlcoaching

Rated 5 out of 5
12 oktober 2023

Ik ben altijd heel nieuwsgierig naar alle posts van Isra over de temperamenten maar kon nooit helemaal plaatsen welk temperament ik nou zelf had. Met deze coaching sessie ben ik daar nu achter en kan ik gericht aan de slag. Fijn om nu meer houvast te hebben over mijzelf waarom ik bepaalde dingen wel/niet doe. Isra zelf is heel lief, neemt haar tijd en neemt niet te snel conclusies. Ze legt dingen ook duidelijk uit en geeft concrete adviezen die je direct kan toepassen.

Julie

Bonesetting

Rated 5 out of 5
11 oktober 2023

Ik ben vandaag langs geweest bij Isra voor mijn rugklachten. Ze behandelt je met zorg en liefde. Na de behandeling voelde ik mij erg opgelucht qua rugklachten. Ik heb ook oefeningen voor thuis gekregen, zodat als ik weer rugklachten ervaar ik deze kan toepassen. Daarnaast heb ik wat meegekregen voor mijn milt, zodat mijn acne verminderd.

Voel je je niet goed? Dan is praktijk Isra bint Ali zeker het juiste adres 🙂 .

Mercan

Constipatie kindje van 2 jaar

Rated 5 out of 5
26 september 2023

Mijn zoontje van 2 jaar had de laatste tijden probleem met zijn stoelgang. Om de 3 dagen deed hij zijn stoelgang, hij deed ook super veel moeite om te persen. Donderdag zijn we bij isra geweest, na haar behandeling heeft hij dag nadien zijn stoelgang met gemak kunnen doen. Ook kregen wij oefeningen mee, subhanallah alles verloopt heel goed. Ik ben zo dankbaar 🤲🏼 dag 1 vertrouwde ik haar kennis op social media nu ben ik dankbaar voor haar goude handjes.

Esra

Bonesetting Darmkrampjes baby

Rated 5 out of 5
26 september 2023

Ik ben met mijn baby van 3 weken bij isra geweest omdat hy heel erg veel last HAD van darmkrampjes nadat isra zijn skelletje heeft uitgelijnd viel hy meteen in slaap haha wat hem normaal heel veel moeite kost. Nu met de oefeningen thuis doorgegaan en merk Al hamdoelilaah al veel verschil hy is een stuk rustiger .

Barakallahoe feeki isra voor al jullie goede zorgen

Lamia

Leefstylecoaching

Rated 5 out of 5
20 september 2023

Het voelde alsof ik met een vriendin aan het kletsen was en ik me hart kon luchten. Zo een fijn mens die je op je gemak laat voelen. Herhaling vatbaar. Bedankt Esra🩷

Mehtap

Leefstijl coaching

Rated 5 out of 5
18 september 2023

Na de afgelopen bonesetting behandeling plus de oefeningen die ik had meegekregen voor thuis merk ik bij me zelf dat ik super vooruit ben gegaan en dat mijn klachten zeer verminderd zijn. Ik had last van asymmetrisch mond-kaak wat ze terplekken recht had gezet terwijl de artsen een operatie aanraadde. En vandaag had ik een leefstijl coaching sessie gehad met haar. Oprecht vond ik het een zeer interessante gesprek. Ik ben zoveel te weten gekomen over mijn temperament (mizac) wat mij eigenlijk wel deed verbazen🤭

Isra heeft er zoveel kennis over masaAllah!

Nu ben ik bewuster van mezelf.

Bij deze wil ik haar ook diep van mijn hart bedanken ❤️

Saliha

Allround hijama

Rated 5 out of 5
14 september 2023

Woensdag 22 maart heb ik een allround hijama behandeling gehad, tijdens de behandeling werd mijn verteld dat ik een koude baarmoeder heb en dat ik benauwd ben, ik ben super tevreden en ik raad het iedereen aan! De behandeling heeft goed geholpen elhamdullilah want, ik ben nu 22 weken zwanger.

Sadan

Bonesetting

Rated 5 out of 5
6 september 2023

Vandaag was ik langs geweest bij Isra voor de bonesetting behandeling en subhanAllah het heeft mij zo goed geholpen! Alhoewel het mijn eerste keer was mag ik echt blij zijn met het resultaat🌸

Mijn klachten zijn letterlijk verdwenen en het verschil was ter plekken zichtbaar.

Heb nog wat oefeningen meegekregen voor thuis. En ik zal zeker nog is terug komen voor de lifestylecoaching insaAllah!

Saliha Bal

Bonesetting

Rated 5 out of 5
6 september 2023

Ik had altijd nek klachten. Op 4 september was ik bij Isra voor bonesetting. Na de eerste behandeling was mijn klachten verdwenen. Ik heb ook een paar oefeningen van haar gekregen, die helpen ook heel erg. En ik ga zeker weer terug bij haar voor bonesetting.

Hilal

Bonesetting 1e behandeling (zwanger)

Rated 5 out of 5
11 juni 2023

Assalamu alaykum wa rahmatullahi wa barakatuhu,

Ik weet niet waar ik moet beginnen als het gaat om Isra en haar enorme kennis/behandelling(en). SubhanAllaah.

Allahumma barek!

Ik ben namelijk 15 maart jl. om precies te zijn langsgeweest bij haar in de praktijk. En ik kom nu pas met mijn review omdat ik (zwangerschapsdementie lol) wilde aankijken hoe het zou gaan met mij. Wat was het een fijne ervaring. Het was alsof ik zowel lichamelijk als mentaal helemaal loskwam van mijn issues. Niet eens “alsof” maar gewoon real! Alsof je alle opgespaarde problemen in je leven fysiek en mentaal kon laten varen middels deze technieken. Ik merkte dat ik sindsdien geen rugklachten meer heb en ook wegens alhamdulillaah de goede vordering van mijn zwangerschap, dat ik mededankzij Isra geen extreme last/klachten (meer) heb gehad mbt zwangerschaps kwaaltjes en mijn eigen klachten + het mentale gedeelte. Mijn gemoedstoestand (zeer positief) is sindsdien anders. Ook als ik kijk naar alle andere zwangeren om me heen (wat ik persoonlijk ervoer). Alhamdulillaah dat ik haar heb mogen ontdekken en dat we zo een geweldige Isra hebben in onze Ummah… ze stelt je gerust en deelt meteen alle informatie over je lichaam en wellicht meer (dieper) dan dat…

Tip van mij volg haar ook op insta: “ministijl”, want los van haar praktijk deelt ze ook nog eens gratis en voor niets haar kennis met de Ummah. Allahumma barek.

Dat noem ik nog eens een ware usta + aanwinst! Alhamdulillaah!

BarakAllahu feeki🤍🫶🏼

Gamy

Buikklachten

Rated 5 out of 5
4 juni 2023

Ik ben vandaag voor het eerst langsgeweest bij Esra voor een bonesetting. En wat heeft zij goude handjes Allahouma bareek. Ik ben gegaan met buikklachten en heb een paar oefeningen gedaan en mijn pijn was gelijk weg SubhanaAllah. Dankjewel voor alles en tot over drie maanden In sha Allah <3

Zeynep

Bonesetting & lifestyle coaching

Rated 5 out of 5
18 maart 2023

Ik ben in de afgelopen weken 2x bij Isra geweest. Voor bonesetting met het hele gezin en een week erna voor de leefstijlcoaching. Ik ben zooo tevreden over de behandelingen! Allaahoema baarik wat een expertise heeft Isra en een prachtige ziel!

Tijdens de bonesetting kwamen we ook achter wat er nu aan de hand was met onze 6 jarige dochter. Al sinds haar geboorte zijn we opzoek naar de eigenlijke oorzaak en Isra wist gelijk wat er aan de hand was. Ben haar zoo dankbaar! We merken al zoveel verschil in haar gedrag en ze is zelf ook veeel vrolijker Alhamdulillaah.

Mijn houding is na de bonesetting ook gelijk veranderd, sta veel rechter en mijn schouder pijnvrij!

De lifestylecoaching was ook erg interessant en Isra is zeer kundig. Ik kreeg het gevoel alsof Isra mij al jaren kende en alles wat ze me vertelde was waardevol. Kon zo nog uren met je praten haha!

Wij komen zeker terug in shaa Allaah! Moge Allaah je rijkelijk belonen lieve Isra en je altijd het beste schenken in deze wereld en in het hiernamaals ❤️

Mila

All round hijama

Rated 5 out of 5
14 maart 2023

Dit is mijn 2e behandeling in dit praktijk.

Vandaag ben ik bij Nesrin (shiatsuly) geweest voor een all round hijama behandeling. Ik werd warm ontvangen. Ik had klachten aan mijn schouders en rug maar doormiddel van de behandeling ben ik er achter gekomen dat ik nog meer kwaaltjes had, deze zijn allemaal behandeld Alhamdulillah! Na de behandeling voelde ik me heel onstpannen en zo licht als een veertje! Ik heb een hele fijne ervaring gehad. Lieve Nesrin moge Allah jou en je collega’s belonen!

HA

Bonsetting en hijama

Rated 5 out of 5
15 februari 2023

Op 6 februari ben ik op de praktijk geweest voor mijn dochtertje en mijzelf.

Na de bonesetting voelde ik mij opgelucht maar ook langer/rechter. Heel raar maar een heerlijk gevoel. En de hijama hmdl. Wat ben ik blij dat het kon. Ik heb me in maanden niet zo fit gevoeld hmdl.

De dames geven de hele tijd ook informatie wat ook verhelderend is.

Mijn dochtertje gaf ook aan dat ze opgelucht was na de bonesetting. Ze was ook rustiger in de nacht. Ze heeft geslapen als een roosje hmdl.

Dank dames voor deze mooie ervaring en begeleiding , voor ons is het tot de volgende keer.

İlknur

Bonesetting

Rated 5 out of 5
15 februari 2023

Ik was vandaag bij Isra voor een bonesetting. Ik loop al jaren bij de fysio en huisarts maar nooit echt een oplossing kunnen vinden voor mijn schouderpijn en vermoeidheid. Ik ging naar deze afspraak met nul verwachtingen maar Alhamdoe li Allah ik voelde mij gelijk na de behandeling lichter soubhan Allah! Een echter aanrader!

Hayat

All round hijama

Rated 5 out of 5
5 februari 2023

Ik ben Bij Nesrine geweest voor all round hijama. Ik had heel last minute een afspraak gemaakt en heel fijn dat ik gelijk kon komen. Ze is een fijne therapeut en voelde mij op mijn gemak bij haar.

imane

Bloedzuigers therapie

Rated 5 out of 5
5 februari 2023

Ik heb mijn kies laten vullen maar hield zenuwpijn over. De tandarts had al aangegeven dat als ik pijn zou aanhouden ik een wortelkanaalbehandeling moet krijgen.

Ik probeerde bloedzuigerstherapie omdat ik weleens voor bij zag komen dat dat kan helpen. De bloedzuiger heeft een half uur lang gezogen en ging zelf precies naar de juiste plek. Nesrine heeft deze behandeling voor mij gedaan en bleef ook bij mij de gehele behandeling.

Tijdens en direct na de behandeling voelde ik niks. Schijnt dat de bloedzuiger je verdoofd. Later die avond begon hele erge pijn en was mijn tandvlees opgezet. De pijn heeft ongeveer 3 dagen aangehouden. Daarna bleef het nog een beetje opgezet. Na een week was alle pijn weg en was het ook niet meer opgezet. Ben heel blij dat mijn kiespijn is verholpen. Het duurt even maar is het zeker waard. Helemaal nu ik geen wortelkanaalbehandeling meer hoef te doen.

Imane

Behandeling

Rated 5 out of 5
27 januari 2023

1,5uur gereden om dan eindelijk iets te doen aan mijn bekkeninstabiliteit en hernia.. en ik ben nu al zo blij. Ik was zo gespannen toen ik aankwam en heb letterlijk zwevend Isra’s praktijk verlaten! De bonesetting heeft zo goed geholpen en Isra wat ben jij een schat van een meid! MasAlllah; ik kom zeker nog een keer terug voor mijn dochter en andere familieleden insAlllah!

Dilber

Bonesetting & hijama

Rated 5 out of 5
23 januari 2023

Vandaag een hele fijne bonesetting en hijama sessie achter de rug. Isra is enorm gedreven en dat zie je terug in haar handelen, ze doet dit met passie. Ik kwam mega gespannen aan en ging weer zen weg. Hijama vond ik heel spannend, maar door haar zusje werd het een hele ontspannen behandeling. Ik heb adviezen en oefeningen gekregen waar ik de komende tijd wel zoet mee ben. Ik voel me voor nu in ieder geval zo licht als een veertje. Bedankt lieve dames!

Meryem

Eerste keer ervaring Allround Hijama behandeling

Rated 5 out of 5
7 januari 2023

Voor het eerst heb ik Hijama behandeling ervaren. Ik vond het heel eng/spannend, maar Nesrin is zo rustig en duidelijk waardoor het heel erg meeviel. Nesrin heeft veel kennis en weet wat zij doet. Door haar manier van behandelen kwam ik tot rust en verliet de praktijk ook ontspannen.

Bij Isra ben ik eerder ook geweest voor bonesetting behandeling. Hierdoor kreeg ik al vertrouwen in haar kennis en doen. Nu weet ik heel zeker dat ik deze praktijk zal blijven volgen en aanraden aan mijn familie en vrienden.

Hikmet

Dieet & lifestyle coaching

Rated 5 out of 5
21 december 2022

Een tijd geleden dat ik een afspraak heb gehad bij Isra voor dieet & lifestyle coaching. Fijnste is dat je zelf kunt bepalen waarvoor je meer informatie wilt en ook nog natuurlijk een algemeen gesprek van haar bevindingen. Ook wat recepten meegekregen betreft mijn klachten na lichamelijke “onderzoek” (rug checken etc.). Hier kwam ook gelijk informatie uit wat voor type ik ben. Zo interssant, Allahouma barek! Haar recept Botten bouillon heeft zeker heel goed gewerkt voor mij. Dank je wel Isra! Zal zeker terug komen in shaa Allah. Allahouma barek, wat een vakkundigheid op meerdere vlakken. Zou uren vragen kunnen stellen over de diepte van alles wat je weet. Moge Allah jou en alles wat je lief hebt beschermen en je zegenen met nog veel meer dan je al bereikt hebt. Ameen! ❣️

Anoniem

Voor de 2de keer

Rated 5 out of 5
28 november 2022

Nadat mijn eerste ervaring heel goed was. Ben ik opnieuw bin Isra geweest. Na haar bevindingen van de vorige keer kon ik bewuster op letten en beter vertellen waar ik

Last van heb. Iedereen moet een keer hier langs gaan. Ze verteld zo duidelijk wat er is en de pijn verdwijnt direct.

Imane

Consult met mijn peuter

Rated 5 out of 5
17 november 2022

Ben vaker geweest ben Esra en altijd tevreden en met meer kennis over eigen lichaam weggegaan. Sowieso een fan van deze behandelaar! Dochter had koorts en dit hield dagen lang aan, geen keukenmiddeltje hielp. Ik schakelde Esra in, ze kreeg een behandeling op maat door eerst te kijken. Thuis heeft ze geen koorts meer en ze vroeg om eten terwijl ze de hele week niks at en zelfs snoep afsloeg. We moeten meer gebruik maken van dit soort gezondheidsdiensten. <3

R.

Consult voor baby

Rated 5 out of 5
18 oktober 2022

Aantal weken terug een consult geboekt voor mijn baby 12 weken oud ter preventie, er kwamen tijdens controle het een en ander aan het licht. Kreeg oefeningen mee en het gaat prima met de kleine.

Voordar ik zwanger werd had ik een aantal miskramen gehad waarvoor ik bij Esra kwam, oefeningen thuis heb ik trouw uitgevoerd en kreeg elhamd een gezonde zwangerschap.

Eerder bij Esra geweest voor mijn 2 andere kinderen, waar ik ook veel baat zag.

Eerst mijn dankbaarheid naar Allah toe dat ik ministijl tegen mocht komen en daarna dankbaar voor Esra voor deze geweldige kennis en kunde (wat ik niet wist dat het bestond)

Met vriendelijke groeten,

Rabia

Rabia

Bonesetting

Rated 5 out of 5
16 oktober 2022

Mijn ervaring was heel prettig. Ik vind het verbluffend knap hoe kundig Isra is. Door mijn lichaam te analyseren kon ze mij precies vertellen waar mijn pijn vandaan komt. En wat voor effect het heeft op mijn lichaam.

Ik loop al heel lang met klachten en hoe Isra het heeft uitgelegd was zo duidelijk en verhelderend.

Heel fijn om een kundige therapeut te vinden die het ook nog eens goed kan uitleggen. En door de oefeningen di ze doet de pijnpunten direct verdwijnen.

Imane

Bonnesetting

Rated 5 out of 5
13 oktober 2022

Gisteren was ik voor de 2de keer langs geweest bij Isra en echt ik voelde mij gelijk weer herboren. Vannacht heb ik ook eindelijk op mijn zij diep kunnen slapen zonder pijn in mijn knieën te krijgen dit lukte namelijk niet.

Duygu

Bonnesetting

Rated 5 out of 5
12 oktober 2022

Vandaag voor de 2de keer een bonnesetting behandeling gehad en ik voel mij weer herboren. De eerste behandeling was een half jaartje terug ik had last van cysten aan mijn rechter eierstok werd onregelmatig ongesteld en mijn bekken stonden niet goed na een detoxkuur en oefeningen wat ik heb gekregen van Isra is mijn cyclus weer normaal en al mijn cysten zijn verdwenen elhamdulillah en allerbelangrijkste geen pijn meer.

Duygu

Zeer goed geholpen

Rated 5 out of 5
12 oktober 2022

Ik ben 2x bij esra geweest omdat mijn baby een voorkeurshouding had en reflux. Wat ben ik blij dat we verder hebben gekeken en er een andere boosdoener was. Die is nu behandeld en de andere klachten van mijn baby zijn ook zo goed als verdwenen binnen 1 dag! Ik ben zo blij dat ik bij esra heb leren kennen ik heb nu een hele andere baby in mijn armen.

Roos

Bonesetting voor blaasklachten

Rated 5 out of 5
9 september 2022

Hallo Esra, ik wilde je nog even laten weten dat ik gisteren na de behandeling zo goed geslapen heb! Ik werd voor het eerst in tijden wakker zonder pijn in mijn onderrug en normaal moet ik elke ochtend rennen naar de wc omdat ik zo nodig moet, maar vandaag niet! Ik voel nu echt wat je bedoelde met dat m’n spieren strakker zullen voelen bij mijn onderbuik. Ook merk ik dat ik veel rechter loop en zit en ik voel daardoor zo veel meer zelfvertrouwen. Heel blij dat ik je heb mogen ontmoeten en nogmaals bedankt voor je werk! Allah senden razi olsun!

Songul

Bonesetting

Rated 5 out of 5
8 september 2022

7 september bij Esra geweest voor een behandeling voor mezelf en mijn zoontje. Wauw, Esra heeft zoveel kennis, stond er echt versteld van over de problemen en behandelingen die je vertelde! Ik ging er met spanning heen, wat eigenlijk totaal niet nodig was. Je voelt je zo rustig en op je gemak bij haar. Esra is zo lief en toont zoveel interesse in je problemen. Ik heb al 2 dagen last van spierpijn, maar het is niet storend. Ik voel me lichamelijk en geestelijk stukken beter en de pijn die ik had is zo veeeel minder geworden dat ik het haast niet eens meer voel. Zelfs mijn moeder zei dat ik anders loop (op de goede manier). Ik merk zelf ook dat ik anders loop en automatisch wat aan mijn houding doe. Mijn zoontje die moeilijk in slaap viel, viel gisteravond gelijk in slaap. Elhamdulillah! Esra, iyiki sen! Allah senden ragzi olsun! Tot de volgende keer insAllah!

Ummiye

Cok sukur

Rated 5 out of 5
1 september 2022

Toen ik bij Isra kwam kon ik amper nog lang zitten en of recht staan door de klachten van mijn (lage) rug. Het straalde vooral uit naar mijn bil en benen. beperkte mij erg in het doen en laten van bepaalde bewegingen. Direct na de behandeling merkte ik dat mijn lichaam wat meer ruimte kreeg. De volgende ochtend werd ik wakker met veeeel minder druk klachten. Ik hoop dat na de oefeningen die ik thuis ga doen, ik dan helemaal klachtvrij zal zijn. Allah razi olsun

Sureyya

Stuitbehandeling (kuyruk kemigi)

Rated 5 out of 5
23 augustus 2022

Ik was al vaker voor een bonsetting geweest nadat bleek dat mijn stuit (kuyruk kemigi) te hoog stond de zenuwen raken geblokkeerd hierdoor had ik echt veel lage rugpijn en tintelingen in mijn been.

Wees dus altijd optijd voordat je weet raakt je hele lichaam in de war.

Was al zo nerveus voor de behandeling maar Hamdüllilah is het gewoon te doen. Na de behandeling voelde ik me zo heerlijk ontspannen. Het is dus zeker een aanrader voor ieder lieve esra je bent een topper!! Altijd al tevreden geweest om al je behandelingen.

R.

Zwanger worden met PCOS

Rated 5 out of 5
23 augustus 2022

Nadat ik getrouwd was merkte ik dat ik niet snel zwanger werd omdat ik pcos heb. Hiervoor ging ik naar de gynaecoloog. Maar lieve Isra gaf mij oefeningen waarmee ik me niet alleen beter voelde maar ook hebben bijgedragen om zwanger te worden! Ik weet zeker dat ik zonder deze oefeningen niet ver zou komen. Elhamdulillah! DjazakAllahuKhair lieve Isra! Moge Allah Ta’ala je oneindig blijven zegenen en rijkelijk belonen in Dunya en Akhirah, Aamien!

Mutahra

Netelroos en hydrocele

Rated 5 out of 5
31 juli 2022

Wel een hele verlate review maar ik schrijf m toch op. Ben al eerder voor mezelf en moeder bij Isra geweest. En dit was de 1ste x voor mijn zoontje. Hij zou geopereerd worden voor de 2de x aan hydrocele (water èn liesbruik dit x). Maar mijn hart zei wat anders ik maakte een afspraak bij Isra, mn zoontje is behandeld ik kreeg oefeningen mee maar huis. Volgende zieke huis afspraak is geen operatie meer nodig…!!!! Elhamdulillah!!!

En wat betreft zijn netelroos, pff… bij de dokter geweest. Ik zou dan moeten opletten op voeding en creme krijgen die hij dan moet smeren als t op kwam. Als ik op internet lees zie ik dat het veel erger kan worden en dat het chronisch is etc… gelijk contsct opgenomen met onze lieve Isra. Ik kreeg een recept die ik eerst 2 weken moest proberen. Gaat t niet weg, breng je zoontje langs dan kijk ik ernaar. Well guess what?! Subhanallah!!! Het is weg!!! Allahoma laka l7amd.

Moge Allah je rijkelijk belonen lieve Isra!!

Beddy

Geweldig !

Rated 5 out of 5
5 juli 2022

Esra, geen enkel woord kan uberhaupt beschrijven hoe blij ik ben dat ik ben langsgekomen met mn dochtertje van 1,5 jaar.

Het moment dat ik binnen kwam, en jij zoveel dingen opviel wat geen arts, fysiotherapeut, neuroloog opviel wist ik dat ik goed zat bij jou.

Alle puzzelstukken zijn op zn plek gevallen. Na de bonesetting van mn dochtertje, en de oefeningen die je hebt meegegeven hebben vandaag al zn vruchten afgeworpen.

Wij komen binnenkort zeker weer langs.

Moge Allah je behoeden mijn lieve zuster.

N.Kizil

Bonesetting

Rated 5 out of 5
4 juli 2022

Israaa, ik wil ten eerste aangeven dat je echt top bent, nog beter dan zoveel artsen en fysiotherapeuten. Ik heb al heel lang last van mijn bekken en nekklachten. Na mijn bezoek bij jou direct resultaat. Ik hoop dat ik gauw met mijn kindjes weer langs kan komen. Hoop dat je snel weer tijd hebt.

Derya

Bonesetting

Rated 5 out of 5
2 juli 2022

Nou zoals Isra het al zei; de meeste die zeggen dat ze geen klachten hebben, hebben toch de meeste klachten:)

Ik had niet eens door dat ik eigenlijk niet goed kon ademen. Ik moest happen naar lucht en nog had ik het gevoel dat iets klem zat. Ik voel gewoon dat ik nu lucht krijg in mijn longen elhamdulillah.

Drukgevoel op mn schouders en rug is gewoon weg, letterlijk. Lopen gaat weer super normaal, blijkt toch dat ik problemen had aan mn bekken/heupen wat er voor zorgt dat ik leunend aan een kant liep. Elhamdulillah het is allemaal al over. Natuurlijk met de oefeningen thuis komt het inshallah niet meer terug.

Ook hebben we een gesprek gehad icm leefstijl, op dat gebied heb ik ook zoveel advies gekregen. Over voeding en andere klachten die ik ervaar waar de artsen elke keer zeiden dat ik ‘niks’ heb.

Ik ben Isra erg dankbaar, moge Allah haar ook belonen met alles wat ze wilt.

Serife

Bonesetting (Vagenisme en spierpijn/verkeerd ademen-meteen resultaat!

Rated 5 out of 5
30 juni 2022

Hoi Isra, na de behandeling voel ik mij zo herboren subhannalah! Door de bonesetting vanmiddag merk ik meteen dat mijn bekken recht is, ik loop niet meer zo hol en terwijl ik hier al jaren mee rondliep. Ik loop gewoon recht?.

Van ziekenhuizen tot fysio ect, niemand zei dat ik kantelde bekken had. Ik hoop dat al mijn andere medische problemen ook nu verholpen zijn. Je hebt ook andere botten op zijn plek gezet en gekraakt en ik voel op die plekken geen pijn meer en alles is zo soepel.

En ik adem nu vanuit mijn buik i.p.v. boven (keel). Alles zat gewoon jaren vast.

Ik kan niet geloven wat mij overkomt hahaha. Ik ben je zo dankbaar en Moge Allah jou belonen voor jou mooie werk en meer rizq geven inshallah.

Ik zal zeker jou aanraden bij anderen. Jammer dat ik jou niet eerder ben tegengekomen❤️.

Veel liefs?

A.

Zeer tevreden!

Rated 5 out of 5
25 juni 2022

Salaam Isra, ik was vorige week samen met mijn moeder en zussen bij jouw langst geweest. Wat was dat een mooie ontmoeting de behandeling was top, mijn moeder voelde gelijk verlichting aan haar schouders. Mijn jongste zus heeft na jouw behandeling serieuze dutjes gedaan en voelde haar daarna wat meer opgeladen. Ik zelf ben nog bezig met de oefeningen die k hebt gekregen. Ik voel dat m’n benen al wat lichter zijn maar ik heb mijn oefeningen niet elke dag gedaan, eenmaal ik dat doe heb ik er zeker vertrouwen in dat het beter met mij zal gaan. Los van de behandeling die top zijn uitgevoerd, vind ik jouw een hele aangename persoon met een geweldige auwra ?. Je hebt zoveel kennis allahoemabarek, moge Allah jouw kennis nog meer verruimen en moge je in shaa Allah nog meer mensen van hun problemen verhelpen ??????. ( Ik was al benieuwd naar je boek en nu al helemaal nu ik jouw ontmoet hebt❤️?) tot gauw in shaa Allah ?

( *foutje, schouderpijn niet verlicht maar verdwijnen op dat moment.)

A.Ch.

Bonesetting

Rated 5 out of 5
22 juni 2022

Vandaag 22/06 had ik een afspraak voor bonesetting, het koste Isra echter heel weinig tijd om achter andere gezondheidsklachten te komen. Ik ben bij Isra binnen gekomen met letterlijk een last op mijn schouders en verliet haar praktijk alsof er 20kg van me schoudera af was gehaald. Mijn dochter die mee was maar niet bij de behandeling zat zei dat er zelfs te zien was dat mijn schouders recbtwr stonden en de bobbel op mijn rug zichtbaar verdwenen was. Subhaan Allah, jaren van last en pijn waren in 1x weg. Ik heb ook nog oefeningen gekregen om thuis te doen, ontbijt adviezen en supplimenten voor mijn gemoedsrust/geestelijke gezondheid te verbeteren en te bevorderen. In sgae Allah de 1e stap naar een gezond lichaam en geest.

Zineb

Bonesetting therapie & leefstijlcoaching

Rated 5 out of 5
6 juni 2022

Ik kwam met een down en zwaar gevoel naar Esra. Ik werd fijn en warm ontvangen.

Na een bonesetting sessie was mijn energie weer hoog en zat ik lekker in mijn vel. Ik voelde me heel licht als een veertje!

Ik heb moeite met aankomen en daar loop ik heel erg tegen aan. Ik heb van Esra hele fijne en duidelijke tips gekregen om gezond aan te komen in gewicht. Ook is zij iemand die een luisterend oor biedt wat heel erg fijn is! En mashaAllah de kennis die zij heeft!! Moge Allah je belonen!

HA

Bonesetting/Darmproblemen

Rated 4 out of 5
5 juni 2022

Ik ben ontzettend warm verwelkomt door Isra, ondanks dat er niet voldoende tijd meer was voor mijn afspraak nam ze wel de tijd en aandacht om mij aan te horen en behandelen. Ik kamp al mijn hele leven met darmproblemen waardoor ik weer andere klachten krijg. Na de bonesetting voelde ik me super licht alsof er een last van mijn schouders viel, vooral de volgende dag voelde ik me goed. Ik heb oefeningen mee gekregen dus ik kan nog niet zeggen wat het effect is maar de ervaring en behandeling dusver raad ik iedereen aan.

sabrine

Gezondheids analyse, bonesetting

Rated 5 out of 5
1 juni 2022

Vandaag bij isra geweest en me lichaam helemaal laten nakijken, helaas kwamen er veel lichaams problemen uit, wat k al had verwacht! Maar met volle moed en vertrouwen ga k aan het dieet en de kuren beginnen die isra voor mij heeft samengesteld ! , daarnaast heb k voor me zoontje oefeningen ook meegekregen om thuis te doen vanwege zijn extreem droge huid ! K ben na allaah isra enorm dankbaar en dat dit een sebab mag zijn om mij weer gezonder te laten leven en me zoontje te genezen ! Tot snel in sha allaah

Khadija

Bonesetting zoontje 10 jaar

Rated 5 out of 5
1 juni 2022

Mijn zoontje heeft vandaag een bonesetting gehad van Isra, wat een lieve vrouw! We waren eerst wat sceptisch, maar dit verdween naarmate ze bepaalde oefeningen met hem deed. Mijn zoontje voelde gelijk verlichting in zijn spieren en houding! Direct resultaat al na 1 sessie! En voor thuis wat oefeningen meegekregen en tips. Zeker de moeite waard! Bedankt. Groetjes, Silvia

Silvia Bozoglu

Zenuw -en bekkenpijn

Rated 5 out of 5
29 mei 2022

Op donderdag 26 mei 2022 kwam ik bij Esra met veel zenuw -en bekkenpijn. Ik werd zeer vriendelijk en warm ontvangen samen met mijn dochter en zoon. Ik kon niet vlot stappen, bukken en terug opstaan was enorm pijnlijk.

We deden samen wat oefeningen, Esra heeft me ook gekraakt, het deed deugd moet ik zeggen. Na de oefeningen heb ik niet meteen verlichting gevoeld, daar ik al een zeer lange tijd mee rondloop. Doch de volgende ochtend kon ik al makkelijker stappen. De pijn is bijna volledig verdwenen (!).

Geregeld ga ik bij acute pijnperiodes naar kinesisten of osteopaten waar ik pas na 4 à 5 dagen vermindering voel qua pijn. Maar bij Esra was dit al na een dagje grotendeels verdwenen elhamdullillah?

Moge Allah swt je rijkelijk belonen Esra?

Wat betreft mijn dochter en zoon: ze hebben vocht in de oren, waardoor ze gehoorproblemen ervaren. Mijn dochter is 2 maal geopereerd geweest aan haar oren en we kregen wederom groen licht om voor de 3 de keer geopereerd te worden. Dit wens ik namelijk te vermijden aangezien ze nog maar 3 jaar is. Esra gaf me een oefening die ik elke dag moet toepassen. Ik hoop dat dit zal helpen en heb mijn vertrouwen daarin.

Esra heeft me eveneens truffles aangeraden om mijn emotioneel zwakkere periodes door te kunnen komen. Deze truffles helpen je positiever te zijn en minder stress te hebben.

Ik hoop om nogmaals een afspraak te kunnen boeken bij haar – wegens afstand en kids helaas soms moeilijk om me te verplaatsen (Antwerpen-Rotterdam).

ALLAH RAZI OLSUN?

Groetjes,

G.

G.

Reflux bij baby

Rated 5 out of 5
4 mei 2022

Mijn dochtertje is met 6 weken bij Esra geweest voor reflux en krampjes. Daar waar ik als nieuwe mama 6 weken alles had geprobeerd, van osteopaat tot aangepaste voeding en flesjes heeft de behandeling van Esra een nieuwe wereld voor ons geopend. Een zeer kundige dame met veel liefde voor haar vak en patiëntjes. Dankjewel Esra, wij kunnen als verse ouders een nieuwe en zorgeloze periode tegemoet.

Gulpembe

Bonesetting Cerebrale Parese

Rated 5 out of 5
25 april 2022

Esselamu aleykum Isra,

Het is al bijna drie weken geleden dat ik bij je langs was geweest. Ik heb na mijn geboorte de aandoening Cerebrale Parese aan over gehouden. Mijn zus vertelde heel vaak positieve verhalen over jou vooral laatste halve jaar. Ze had het er over dat we zeker ook langs zouden moeten gaan. Ten slotte, wat ben ik blij dat ik bij je langs was geweest. Je hebt met een aantal drukpunten zo nog andere kwaaltjes kunnen te benoemen subbanAllah wat een kennis. Je hebt mijn oefeningen gegeven waar ik elke dag nog aan werkt. Het zijn geen oefeningen die ik alleen kan beoefenen maar gelukkig helpt me zus erbij. Na de behandeling en oefeningen die ik tot heden uitvoert kan ik zeggen dat ik er baat bij hebt. Mijn klachten zijn minder en de klachten zijn verdragelijker geworden, Elhamdulillah. Ook zowel mentaal en geestelijk voel ik me veel fijner en beter. Ik zal zeker voortaan periodieke afspraken bij Isra maken.

Heel erg bedankt ook voor je extra adviezen.

Groetjes,

Melike

Melike

Bone setting

Rated 5 out of 5
25 april 2022

Ik ben onlangs met mijn zoontje die scoliose heeft bij Isra geweest. Zij nam echt even tijd voor ons en voelden ons erg op ons gemak. Zij heeft bone setting gedaan bij mijn zoontje waar hij heel veel baat bij heeft. Isra heeft veel kennis.

Ulku

Extreme nachtelijke hoestbuien

Rated 5 out of 5
23 april 2022

Ik ben bij Esra terechtgekomen na 8 opnames bij ons peutertje van 4 wegens astmatische nachtelijke onophoudende hoestbuien. Heel veel medicatie zonder enige verlichting van klachten waardoor ons kleintje ook extreem was afgevallen en dag in dag uit energieloos was. De piek van haar klachten was weer bereikt en ik contacteerde Esra en ik mocht al direct langskomen. Na dagenlang slapeloos te zijn wegens nachtelijke hoestbuien en braken Alhoumdullillah na 1 sessie kon mijn dochtertje de eerste keer zonder hoest doorslapen de nacht na de behandeling. Ik had niet veel hoop in het begin en vond het heel spannend. Zij was immers mijn laatste hoop. De oefeningen ervaarde ons kleine minder prettig maar oh wat een groot effect!

De bonesetting therapie gaf onmiddellijk resultaat en we moesten verder met de oefeningen thuis. Inmiddells is haar eetlust verbeterd en is ze energievol en kan ze eindelijk heerlijk slapen ‘s nachts! Moge Allah haar rijkelijk belonen. Wat een kennis! MasAllah!

Mijn vooroordelen voor haar werkwijze hebben zich overgelaten aan heel veel dank en opluchting. Ze gaf zelf spontaan ook andere klachten van mijn dochtertje aan en gaf tips over haar voeding. Wat ben ik je dankbaar. Was ik je maar eerder tegengekomen.

Heel veel dank om te luisteren naar ons lieve Esra. Allah razi olsun♥️!

Berna

Bonesetting - Hoofdpijn klachten

Rated 5 out of 5
8 april 2022

N.a.v. mijn hoofdpijn klachten die ik al wekenlang had ben ik voor een bonesetting therapie geweest.

Tijdens mijn behandeling voelde ik al meteen ‘t verschil en ik heb sindsdien geen hoofdpijn meer!

Ik vertrouw op je kennis & ervaring die je hebt mashAllah en ben je zo dankbaar! Moge Allah je rijkelijk belonen abla. ✨

Z✨

Bonesetting

Rated 3 out of 5
5 april 2022

Esra is een heel warm persoon. Je voelt je enorm welkom. Ik heb vele klachten waaronder een verdoofd gevoel aan 1 zijde van mijn lichaam en enorme vermoeidheid. Ze heeft direct voor verlichting gezorgd. Voel mij nu al veel beter. Ik kan dieper ademen en voel de energie beter stromen precies. Kan het niet uitleggen. Haar kennis rijker heel ver ma sha Allah. Ze heeft ook mijn twee kinderen behandeld. Vooral bij mijn dochter stond ik versteld van wat ze opmerkte en wat de ernst ervan is. Wij gaan sowieso ermee aan de slag gaan. Ik kom ook zeker terug in sha Allah.

Nadia A.

Bonesetting

Rated 5 out of 5
1 april 2022

Eind mei 2021 heb ik een ernstige auto-ongeluk gehad. Ik ben gezien door verschillende artsen en heb verschillende trajecten moeten doorlopen. Helaas werd ik overspoelt met morfine en tig andere medicijnen. De oorzaak werd niet behandeld. Elhamdulillah wat ben ik Isra dankbaar. Door haar kan ik weer fatsoenlijk lopen, bewegen en heb veel minder pijn! Ook heb ik mijn medicijnen afgebouwd en voer ik netjes haar oefeningen uit. Woorden schieten te kort om haar te beschrijven. Ik raad het zeker iedereen aan.

Gamze

Bonesetting

Rated 5 out of 5
1 april 2022

Ik ben gisteren bij Isra geweest voor een bonesetting afspraak ivm met mijn onregelmatige cyclus.

De oefeningen die we hebben gedaan en alle informatie eromheen was een echte eye opener.

Ik werd dan ook de volgende dag gelijk al ongesteld subhanAllah, een bijzondere ervaring.

Isra is een zeer kundig en lieve persoon en zal zeker terugkomen.

Ayse

Bijzonder

Rated 5 out of 5
30 maart 2022

Vandaag ben ik met mijn zoontje bij Isra geweest. Ik vertelde waar hij last van heeft en Isra vulde dit aan met andere punten zonder dat ik deze had benoemd. Heel bijzonder!

Ikzelf kreeg ook een behandeling en ik merkte direct verschil na afloop.

Daarnaast is Isra heel lief en kundig; je voelt je meteen op je gemak!

B. Ihsane

Baby behandeling

Rated 5 out of 5
28 maart 2022

Twee maanden geleden zijn wij met mijn zoontje van, toen 5 weken oud, bij Esta geweest. Ik maakte mij zorgen omdat hij veel huilde, overgaf na de borstvoeding en een voorkeurshouding had. Daarnaast spande hij zich erg in. Esra gaf meteen aan dat hij door de vorm van zijn lichaam en de voorkeurshouding last had van reflux en gaf oefeningen mee voor zijn lichaam en tips tegen de reflux.

Na een maand subhanAllah geen last meer van inspanning en of reflux. Wij gaan nog steeds door met de oefeningen voor zijn lichaam.

Aydan

Bonesetting

Rated 5 out of 5
11 maart 2022

Ik ben er geweest met mijn dochter omdat ze last had van koude voeten en handen. Alhamdolillah bij eerste behandeling veel verschil gemerkt! Bedankt isra

Sana

Bonesetting

Rated 5 out of 5
8 maart 2022

Vandaag mijn eerste afspraak bij Isra gehad.

Ik voelde gelijk een warmte bij haar.

Ontzettend lief en behulpzaam! Ze heeft netjes naar mijn klachten geluisterd en zelfs de klachten opgenoemd wat ik niet heb verteld! Na de bonesetting voelde ik me zo opgelucht! Mijn klachten verdwenen opeens. Voelde me zo licht en fijn.

Dit was mijn eerste afspraak maar zeker niet de laatste!

Hilal

Verlost van klachten

Rated 5 out of 5
26 februari 2022

Ik kwam bij Isra met bekkenklachten na bevalling & tintelingen in mijn handen. Na mn consult heeft ze mij behandeld met haar assistent. Direct na de behandeling voelde ik verlichting Elhamdulillah! Ik moet wel zeggen dat ik mijn oefeningen moet blijven doen, anders komen mn klachten terug. Heb ervoor gekozen om na een tijdje een review te plaatsen want ik wilde het even aankijken wat de behandeling met mij doet. Ik ben erg tevreden.

Emine

Spierpijn en zenuwpijn

Rated 5 out of 5
18 februari 2022

Wegens spierpijn en zenuwpijn ben ik naar Isra toegegaan. Nadat ik een warm welkom heb gekregen heeft ze goed naar mij geluisterd. Ze heeft snel de pijn en problemen die ik heb kunnen opsporen. Ze heeft mij daarna een aantal oefeningen laten doen wat meteen voor resultaat heeft gezorgd. Ik heb daarna oefeningen meegekregen als huiswerk. Haar deskundigheid en haar kennis geven mij een goed gevoel voor in de toekomst dat ik zal insAllah volledig genezen en mijn pijn minder zal worden. Isra is zeker een aanrader.

Sevgi

Enorm fijn, heel erg onder de indruk!

Rated 5 out of 5
18 februari 2022

Ik was vanwege rugpijn bij Isra geweest, ik werd warm verwelkomd en kreeg fijne oefeningen mee. Ze luistert en denkt met je mee. Naast behandeling bonesetting had ik ook leefstijlcoaching, vooral dit heeft indruk bij mij gemaakt; het is nooit leuk om te horen wat er ‘mis’ met je is maar het objectief bekijken werd heel erg gewaardeerd door mij.. Al en met al, zeker aanrader! 🙂

Busra Cildir-Keskin

Scoliose met bijkomende klachten

Rated 5 out of 5
25 januari 2022

Gisteren ben ik langs Isra geweest vanwege mijn scoliose. Ik ben hier pas 2/3 jaar geleden achter gekomen. De klachten verergerden zoals tintelingen in mijn benen vooral en geen eetlust hebben etc. Toen ik bij Isra binnenkwam voelde ik mij SubhanAllah zo welkom omdat ze positieve energie Uitstraalt. Ik heb aangegeven dat het om scoliose gaat en ik werd direct behandeld wat ik erg fijn vond. Na een aantal oefeningen vroeg zij mij een stukje te lopen. Ik zal denk ik dat moment nooit vergeten hoe licht als een veertje ik mij voelde en dat een gemiddeld mens zonder klachten dit elke dag voelt. Het onbesef bleef een tijd bij mij hangen.. Ze weet waar ze het over heeft en de kennis die zij bezit dat is echt rijkdom.. Voor mij, iemand die met zo veel klachten rondliep, van de ene fysio naar het andere.. gespecialiseerde fysio’s voor scoliose.. niets hielp mij zo erg dan een aantal oefeningen van Isra.. Ik ben Isra enorm enorm dankbaar voor haar tijd en geduld die zij had om mij te behandelen. Ik raad haar aan bij iedereen die met klachten rondlopen.

Het moment dat ik de deur uitliep, als een veertje voelde ik mij. Het bloed wat ik door mijn lichaam voelde stromen is echt onbegrijpelijk en ik genoot met volle ogen van het lopen zonder enige pijn of vermoeidheid.

De mensen in mijn omgeving hebben die avond gelijk aangegeven hoe mijn gezicht zelfs veranderd is, mijn houding en zelfs mijn mindset. Ik voel me opgelucht, licht, krachtig en een energiebom! Wat zij gedaan heeft voor mij is in geen woorden te beschrijven.. ik hoop in shaa Allaah dat elk persoon die ook maat wat van klachten heeft bij haar aan de bel trekt!

Dit was mijn eerste behandeling en ik voel mij elhamdoulilah super goed! Ik kan je niet genoeg bedanken Isra voor hoe je mij in een dag veranderd heb, zowel fysiek als mentaal. Moge Allaah jou rijkelijk belonen en hetgeen geven wat jouw hart begeert. Topvrouw! ❤️

Leyla

Oefeningen mee gekregen voor mijn kind

Rated 5 out of 5
19 januari 2022

Ik ben bij Isra geweest met mijn dochtertje van 2. Ze had al vanaf dat ze 5 maanden oud was last van spierspanningen in haar benen. Isra zag al gelijk dat het aan haar houding lag. Ze heeft wat oefeningen gedaan en ik ben er thuis mee door gegaan. Ze vertelde me dat het over zou gaan als ik de oefeningen zou blijven doen. Ik kon daar in eerste instantie niet geloven, maar na een paar keer oefenen zag ik al een verbetering en nu is ze helemaal gestopt met aanspannen van haar benen! Elhamdullah, zo dankbaar!! Zo blij dat ik bij Isra ben geweest!!

N. Oz

Heel erg tevreden

Rated 5 out of 5
14 december 2021

Wij zijn 1 week geleden bij Esra geweest voor mijn zoontje van 2 5 jaar, hij praat niet veel. Wij hebben oefeningen gekregen om thuis te oefenen, in het begin vond hij het erg vervelend en nu doen we het met heel weinjg moeite. We merken nu al vooruitgang, ons zoontje zegt nu meer woorden en zit trouwens ook rechter dan eerst.

Ayse

Vooruitgang geboekt

Rated 5 out of 5
9 december 2021

Isra is echt een topper, ben zo blij dat ik vooruitgang met mn gezondheid geboekt heb door haar begeleiding en lifestyle coaching.

Liep altijd depressief rond, maar Alhamdoulilah mn levensenergie is echt gegroeid mededankzij de bonesetting en de lifestylecoaching!

Positive vibes

Bonnesetting

Rated 5 out of 5
7 december 2021

Nadat ik je een tijdje al volgde op instagram had ik een afspraak bij Isra gemaakt. Ze kon al meteen merken waar ik last van had en na een aantal oefeningen voelde ik mij gelijk al een stuk lichter alsof er een knoop zat die langzaam los kwam.

Ik kan jou echt iedereen aanraden, zoveel kennis massAllah!! echt heel erg bedankt ervoor:)

Duygu

Een tevreden patiënt

Rated 5 out of 5
3 december 2021

Selamun aleykum canim , sana hamile kalmadan once gelmistim voor een behandeling. Voor verkorte baarmoederhals . Elhamdulillah ik ben nu 27 weken zwanger en me baarmoederhals is helamaal niet kort! Beni zomaar mi korkuttular yoksa senmi vesile oldun bilmiyorum ama hamd olsun alles gaat goed. Bana cerklage mi demediler progesteron hormonen mi vermediler kullaniyim diye hic birini kabul etmedim allahima hamdu senalar olsun . Ik wou het gewoon met je delen inshallah dogumum sagsaglim olursa kendim icince bebegim icinde tekrar sana gelmek istiyorum. Cunku okadar fark varki vucudumda sana geldikten sonra. Ellerin dert gormesin . Oyle hamilelik hormonu falan cok duygusalim o yuzden gozlerim dolu dolu yaziyorum sana suan ?? allaha emanet ol sizin gibiler iyiki var ❤

Seyma

Expertise

Rated 5 out of 5
3 december 2021

Jeetje, wat is het bijzonder om behandeld te worden door Isra. Ik ken mijn lichaam en mijn kwaaltjes. Altijd als ik ergens kom (en dat zijn veel plekken geweest), is het altijd gissen en schouders ophalen. Met Isra was het anders. Door enkel te voelen en duwen, wist ze wat ik had en waar ik last van heb zonder dit te benoemen. Ook heeft ze oefeningen meegegeven die enorm verlichtend werken op mijn lichaam die meer dan 10 jaar geen rust heeft gevoeld en constant stijf en gespannen was. Nog altijd enorm dankbaar.

Sarah

Bonestetting

Rated 5 out of 5
2 december 2021

Sallam Alaikom Isra,

Ik wil je bedanken voor je tijd en vriendelijkheid. Je ging meteen kijken wat niet goed zat en ik was verbaasd hoe snel je dat kon zien. Ik had heel lang last van mijn bekken en rug. Door de behandeling voelde ik mij heerlijk opgelucht. Ik kreeg voor thuis oefeningen mee, ik ga daar strikt mee verder. Ik ben blij dat je mij hebt geholpen.

Ik weet voortaan bij wie ik moet zijn!

Sara

Erg tevreden

Rated 5 out of 5
2 december 2021

Isra is hele lieve zuster die je met open armen verwelkomt en waarbij je je meteen op je gemak voelt.

Ik ben onlangs bij haar geweest om mezelf preventief te laten bekijken en omdat mijn dochter best veel huilt.

Na de behandelingen voelden we ons meteen losser in ons lichaam én mijn dochter was meer ontspannen (na de behandeling opgemerkt door directe omgeving).

Je zult versteld staan van wat ze je kan vertellen door je lichaam te lezen.

Lieve Isra, Rabbim yolunu acik eylesin. Senide bizlerin basimizdan eksik etmesin.

We zien je in februari weer insAllah.

Süheyla

Bonesetting

Rated 5 out of 5
1 december 2021

Ik had allerlei vage klachten en (chronische) vermoeidheid. Sinds ik een afspraak heb gehad voel ik me zoveel beter! Ben ontzettend blij dat ik gegaan ben en raad het iedereen aan.

Baukje van Poele

Een warme service en resultaat

Rated 5 out of 5
25 november 2021

Mijn dochter is 11 maanden en heeft de afgelopen 11 maanden alleen maar gehuild. De frustratie spatte ervan af maar waarom? Osteopaat: uitbehandeld. Chiropractor: uitbehandeld. Mijn baby bleef gefrustreerd. Ik berichtte Isra en kon vrij snel komen Alhamdoulilah. Mijn dochter werd geholpen en mijn dua werd ook verhoord. Er was ook tijd om mij te behandelen. Ik ben met ontzettend veel informatie en tips vertrokken en voelde me zo goed Alhamdoulilah. Na de afspraak viel mijn kindje in slaap. Na haar dutje was ze Soubhanallah meteen anders. Ze zat in de wagen en in de eetstoel toen we wat gingen eten. Dit kon beide nooit omdat ze erg gefrustreerd was en ontzettend hard huilde. Altijd bij mama of papa op de arm. Thuis zijn we met de oefeningen doorgegaan zowel door mijn dochter als mijzelf. 4 dagen na de afspraak zette mijn dochter haar eerste stapjes. Ze speelt veel meer en de ontwikkeling gaat Allahoema barek super snel. Wat voel ik sinds de oefeningen? Blokkades vallen weg Soubhanallah. Mijn hersens lijken meer zuurstof te krijgen en krijg de dingen gedaan die ik normaal uitstel. Het is lastig om uit te leggen maar mensen die dit herkennen zullen direct begrijpen wat ik bedoel. Isra is niet enkel goed in haar vakgebied maar ook een waardevolle en lieve zuster voor onze gemeenschap! Haar assistente is ook ontzettend lief en onderwezen. Je voelt je direct op je gemak.

Oem Ela

Allergische astma

Rated 5 out of 5
25 november 2021

Ik heb mijn zoon met astma naar esra gebracht hij heeft allergie voor huistofmijt. En de oorzaak is de nek had esra verteld eerder bij een post. Toen dacht ik hij moet naar esra . Eenmaal daar vroeg esra of hij op zijn stuit was gevallen en ja dat is waar ongelofelijk dat ze dat zag Masallah we waren voor astma gegaan maar esra heeft ook gelijk Andere problemen gezien en zo behandelt oefeningen gekregen voor huis . Mijn zoon voelde zich zo goed Hamdulliah hij gaf dat ook meteen aan tijdens terapie. Als moeder ben ik heel blij en tevreden. Moge Allah jou en je gezin zegenen. Tot de volgende afsp Insallah ✨?

Miyase

Last van schouder

Rated 5 out of 5
25 november 2021

Moge Allah je met het beste zegenen Esra! Met spoed vandaag bij Esra een afspraak kunnen maken, wegens klacht bij mijn schouder! Per definitief van mijn klacht af hamdoulillah! Reis langer dan een uur om bij Esra te komen, zeer tevreden als ik zie wat voor resultaat het oplevert dan is het waard zeg ik dan! BarakAllahou feeki zuster 🙂

Fatma

Vrij als vogel

Rated 5 out of 5
25 november 2021

Vandaag ben ik bij esra geweest . Na 2 jaar benauwd heid en meerdere klachten ben ik binnen een half uur verlost . Met de wil van Allah swt. Mijn gevoel was alsof een vogel strak op mijn borst vast zat in een kleine ruimte. Na de handeling van esra en met toestemming van Allah is de vogel verlost ik kan zo ruim ademhalen ik kan niet omschrijven hoe. Esra was de hand die de kooi open gooide . Subhanallah moge Allah jou belonen hier en hiernamaals . ?bird is free

Miyase

Bonesetting

Rated 5 out of 5
24 november 2021

Na lang twijfelen heb ik er toch voor gekozen om naar Esra te gaan voor een bonesetting behandeling. Ik heb al jaren lang last van rugpijn en vermoeidheid. Voor de behandeling voelde het alsof ik een rugzak vol stenen had. Direct na de behandeling voelde ik me zo licht als een veertje. Esra heeft mijn lichaam geanalyseerd en wist precies wat er aan de hand was. Dit deed mij zo goed. Ik zou Esra echt aanraden! Ik ben opgelucht, Allah razı olsun ?

Yagmur

Last van schouder

Rated 5 out of 5
24 november 2021

Vandaag ben ik langs Isra geweest. Ik heb al een lange tijd last van mij schouder en nek. Alles zit vast! Ze heeft eerst haar kennis met me gedeeld en vervolgens hebben we wat oefeningen samen met Isra gedaan. Hierdoor is me schouder veel soepeler geworden. Dit heb ik al zo lang niet gevoeld. Ik voelde me zo ontspannen en met bewegen ging alles veel soepeler! Ik ben erg blij dat ik langs Isra ben geweest.

Bedankt voor alles Isra!!

Feyza

Bonesetting

Rated 5 out of 5
24 november 2021

Selam,

Ik kwam vanwege mijn menstruatieklachten, rug en nekpijn. Het is zo indrukwekkend om te horen hoeveel kennis Isra heeft, mashaa Allah! Ze informeert en onderbouwt haar adviezen. Mijn nekpijn is per plekke opgelost! Dank hiervoor. 🙂

Ik merk vooral dat mijn lichaam meer ‘ruimte’ heeft dan voorheen. Ik ben oprecht heel blij dat ik op advies van een vriendin hier ben geweest! Ik ga de oefeningen thuis herhalen en wil over een tijdje een vervolgafspraak inplannen! Ik kan Isra zeker aanbevelen.

Birsen

Ontlasting …

Rated 5 out of 5
23 november 2021

Door raad van mijn zus begon ik Esra te volgen, ik heb een dochter van 7 jaar die heel moeilijk haar ontlasting doet wij zijn veel na dokter gegaan , medicatie ingenomen we hadden geen resultaat … Na 1 ste behandeling zien we een groot verschil aan mijn dochter, ipv 1 x in de week doet zij nu bijna elke dag haar ontlasting ( MasAllah). Oefeningen die we hebben aangeleerd bij isra doen we elke dag en hmdl mijn dochtertje kan zonder probleem zelfstandig haar boodschap doen. Nu hebben we een 2 de afspraak achter de rug, ben nu heel benieuwd wat voor een verschil ik ga zien bij mijn dochter. Ik raad iedereen aan om isra haar advies te volgen ♥️ moge allah al ons engeltjes beschermen

D.Funda

Huisstofmijtallergie

Rated 5 out of 5
19 november 2021

As salamun aleykum Isra!

Ik ben bij jou geweest voor onder andere mijn huisstofmijt allergie. Je had gezegd dat mn nek scheef staat. Het klonk gek maar ik vertrouwde op jouw kennis. De oefeningen die je hebt gegeven pas ik dagelijks toe en sub han Allahh ik merk echt verschil ?

Ik keek eerst echt op naar bedtijd, ik had echt geen zin om naar bed te gaan ivm mn allergie, nachten bleef ik wakker.. het is twee weken geleden dat ik bij je ben geweest.. en sub han Allah.. moge Allah jou rijkelijk belonen en jouw kennis vergroten Allahumme Amin!

Veel liefs, Selcan

Selcan

Opgejaagd gevoel

Rated 5 out of 5
17 november 2021

Ik kwam bij Isra met een heel opgejaagd/zenuwachtig gevoel. Ook heb ik regelmatig last van hyperventilatie.

Na de bonesetting voelde het alsof alle last van mijn schouders was gevallen en ik kon weer goed en vrij ademhalen. Ik ga mijn oefeningen doen en kom In Sha Allah binnenkort terug voor mijn vervolgafspraak.

Oumaima

Bonesetting

Rated 5 out of 5
17 november 2021

Selamun Aleykum. Ik wilde dit met je delen. Ik zag vandaag dat me dochter met haar beide benen de trap op liep. Zoals je weet gebruikte ze haar ene been. Elhamdullilah nu haar beide benen.❤️

Ilknur

Beoordeling schrijven


———
of schrijf je review op google via de onderstaande knop:
Review schrijven op Google

 

 

Maak afspraak