Ons team

israbintali

Salaam, ik ben Isra.

Als kind leefde ik een fantasievolle bubbel waarbij ik de mogelijkheid kreeg om veel zaken vanuit een ander hoek te bekijken. Waar anderen de massa volgden, had ik altijd het gevoel dat ik een 'old soul' heb. Decennia later realiseerde ik dat mijn kracht juist hierin zit.

De eclectische pionier: Mijn traditionele instelling, maar frisse, jeugdige energie zorgt dat ik het beste van twee werelden kan plukken: ik kan uren verdiepen en praten over onderwerpen als politiek, religie, ethiek, natuurlijke opvoeding en alternatieve geneeswijzen, maar door mijn toegankelijke houding kan ik ook het heel goed hebben met jongeren. Ik leer en onderwijs graag, en beschouw mijzelf dan ook als een brug tussen mensen. Mijn duizend-en-een-interesses hebben met de jaren mee ervoor gezorgd dat ik unieke, gegronde perspectieven heb kunnen opbouwen.

Opleidingen: Ik ben een gediplomeerde Jīng Luò therapeute en heb meerdere certificaten omtrent Islamitische geneeswijzen, zoals het concept van de temperamenten (mizaj), bonesetting (syarif kejepit / PAZ) en verdiep me momenteel in MBTI, ilm'ul firasah en Roqya.

yasinusta11

Hi! Ik ben ingenieur Yasin.

Stabiliteit Ik ben heel down-to-earth ingesteld en houd van problemen zo praktisch mogelijk oplossen. Door mijn gedetailleerde vaardigheden ben ik in staat nauwkeurig en oplossingsgericht te werken.

Opleidingen: Communicatie en Multimedia design, Marketing &Iridologie,

Als gediplomeerde ingenieur ben ik gepassioneerd over technologie, reizen, design en programeren. Dankzij mijn passie met betrekking tot programmeren, ben ik beland in het gezondheidssysteem vanuit dezelfde passie in coderen. Ik vind het menselijke lichaam, met name het oog, een enorm interessant gecodeerde informatiebron reflecteren. Ons oog geeft zoveel informatie vrij over ons lichaam, of dit goed functioneert -- of juist niet.

Daarom heb ik mijn weg ingeslagen als gediplomeerd iridoloog. Een iridoloog is iemand die ziekten onderkent aan de iris van het oog. Het verband met coderen en iridologie is dichterbij dan men denkt! Het opsporen van ziektes vanuit ons oog, is als codes puzzelen. En aan mij is de taak om de "bugs" (defecten) op te speuren, daarom boeit dit vak mij enorm.

fadimenesrin

Heyhey, met Nesrin.

Karakter: Ik ben empatisch, zachtaardig en zorgzaam ingesteld. Ik ben meestal rustig en beheerst en heb een aangename persoonlijkheid.

Opleidingen: Ik ben een shiatsu therapeut i.o. Shiatsu is een vorm van massage waarbij druk wordt uitgeoefend met de vingers, handen, ellebogen en soms zelfs de voeten. Het is afgeleid van de traditionele Chinese geneeskunde en kan helpen om spierpijn te verminderen, stress te verminderen en het immuunsysteem te versterken. Daarnaast ben ik gecertificeerd als hijamatherapeute.

Verder hou ik van katten en heb ik zelf ook een aantal fijne katten als huisgenoten. Ik geniet ervan om tijd door te brengen met mijn katten en hen te verwennen met aandacht en liefde. Zo geef ik ook regelmatig massages aan mijn katten. Massage kan een geweldige manier zijn om de band tussen een eigenaar en hun kat te versterken. Dat is ook zo bij mensen.

Waarom is een behandeling op maat zo belangrijk? Bij de allround behandelingen bundel ik al mijn kennis en kunde in één vak, waardoor het beste resultaat naar voren komt. Als therapeut ben ik gepassioneerd met het helpen van mensen om pijn te verminderen en hun algehele gezondheid te verbeteren. Een therapeutische massage kan leiden tot een ontspannende en kalmerende werking op lichaam en geest. Bovendien kan het de bloedcirculatie verbeteren, wat kan helpen om voedingsstoffen en zuurstof naar de cellen te transporteren en afvalstoffen af te voeren.

DE BLOGGER

Meer artikelen lezen?


Ik blog al vanaf het jaar 2008. Ik heb meerdere websites beheerd, maar de belangrijkste doorbraak was toch wel via mijn huidige website genaamd Ministijl.nl.

Ik schrijf hier onder andere over natuurlijke verzorging & opvoeding, recepten, de maatschappij, de Chinese geneeskunde (TCM) en Islamitische geneeskunde.


BEKIJK DE SITE

Heb je meer vragen?

Aarzel dan niet om contact te nemen via het contactenformulier.


Het begin van de gezondheid is eerst weten wat de ziekte is. ~ Spaanse gezegde

Maak afspraak