Ons team

israbintali

As'salamu alaikum, ik ben Isra bint Ali.

De eclectische pionier: Mijn traditionele instelling, maar frisse, jeugdige energie zorgt dat ik het beste van twee werelden kan plukken: ik kan uren verdiepen en praten over onderwerpen als politiek, religie, ethiek, natuurlijke opvoeding en alternatieve geneeswijzen, maar door mijn toegankelijke houding kan ik ook het heel goed hebben met jongeren. Ik leer en onderwijs graag, en beschouw mijzelf dan ook als een brug tussen mensen. Mijn duizend-en-een-interesses hebben met de jaren mee ervoor gezorgd dat ik unieke, gegronde perspectieven heb kunnen opbouwen.

Opleidingen: Ik ben een gediplomeerde Jīng Luò therapeute en heb certificaten omtrent Islamitische geneeswijzen, zoals het concept van de vier temperamenten (mizaj) en bonesetting.

yasinusta11

Hi! Ik ben ingenieur Yasin.

Stabiliteit Ik ben heel down-to-earth ingesteld en houd van problemen zo praktisch mogelijk oplossen. Door mijn gedetailleerde vaardigheden ben ik in staat nauwkeurig en oplossingsgericht te werken.

Opleidingen: Communicatie en Multimedia design, Marketing &Iridologie,

Als gediplomeerde ingenieur ben ik gepassioneerd over technologie, reizen, design en programeren. Dankzij mijn passie met betrekking tot programmeren, ben ik beland in het gezondheidssysteem vanuit dezelfde passie in coderen. Ik vind het menselijke lichaam, met name het oog, een enorm interessant gecodeerde informatiebron reflecteren. Ons oog geeft zoveel informatie vrij over ons lichaam, of dit goed functioneert -- of juist niet.

Daarom heb ik mijn weg ingeslagen als gediplomeerd iridoloog. Een iridoloog is iemand die ziekten onderkent aan de iris van het oog. Het verband met coderen en iridologie is dichterbij dan men denkt! Het opsporen van ziektes vanuit ons oog, is als codes puzzelen. En aan mij is de taak om de "bugs" (defecten) op te speuren, daarom boeit dit vak mij enorm.

DE BLOGGER

Meer artikelen lezen?


Ik blog al vanaf het jaar 2008. Ik heb meerdere websites beheerd, maar de belangrijkste doorbraak was toch wel via mijn huidige website genaamd Ministijl.nl.

Ik schrijf hier onder andere over natuurlijke verzorging & opvoeding, recepten, de maatschappij, de Chinese geneeskunde (TCM) en Islamitische geneeskunde.


BEKIJK DE SITE

Heb je meer vragen?

Aarzel dan niet om contact te nemen via het contactenformulier.


Het begin van de gezondheid is eerst weten wat de ziekte is. ~ Spaanse gezegde

Maak afspraak