De behandelingen


HET SYSTEEM

Bonesetting therapie


In de meeste gemeenschappen over de gehele wereld waren er natuurlijke genezers die traditionele manipulatieve technieken gebruikten om musculoskeletale aandoeningen en diverse ziektes te behandelen.


Lees meer..

Het menselijke oog

Iriscopie analyse


Iridologie of iriscopie is een vorm van alternatieve geneeskunde die de iris gebruikt als een venster op de gezondheid van uw lichaam.Het is gebaseerd op het idee dat de iris kan worden gebruikt om uw algemene constitutie te bepalen, samen met specifieke organen en weefseltypes.


Lees meer..

Hijama & cupping

Allround Hijama behandeling


De all-round hijama behandeling is een gepersonaliseerde behandeling met een combinatie van acupressure, massage, vuurcupping en wet cupping. Dit behandelpakket is een uitstekende optie voor alle klachten, bijvoorbeeld de probleemgebieden zoals nek, schouders en rug die niet alleen verlichting van pijn kunnen krijgen maar ook de bloedsomloop en lymfedoorstroming kunnen stimuleren, met de focus op detox.


Lees meer..

Massage voor kinderen t/m 12 jaar

Kindermassage


Kindermassage is een specifieke vorm van massage die is ontworpen voor kinderen van verschillende leeftijden. Het is een manier om de gezondheid en welzijn van kinderen te verbeteren om de bloedcirculatie te stimuleren en lichamelijke spanning te verwijderen. Kindermassage kan bestaan uit een combinatie van verschillende technieken, zoals kneden, wrijven, strekken en druk uitoefenen op specifieke punten. Het kan ook gecombineerd worden met andere vormen van therapeutische aanraking zoals reflexologie.


Lees meer..

Persoonlijke & spirituele begeleiding

Pubercoaching


In ons praktijk bieden we ook persoonlijke en spirituele begeleiding aan. Als professioneel therapeuten en coaches, kunnen wij jou helpen om een sterke persoonlijkheid op te bouwen die praktisch is, maar toch je overtuigingen in gedachten houdt.


Lees meer..

INPUT:

Dieet & lifestyle coaching


Oorspronkelijk waren in de Griekse oudheid de temperamenten de naam voor vier persoonlijkheidstypen: het sanguïnische, flegmatische, cholerische en melancholische temperament. Deze temperamenten worden geassocieerd met onze lichaamssappen. namelijk bloed, slijm/vocht, gele en zwarte gal. Bij een disbalans tussen de vier elementen ontstaan ziektes. Door middel van een strikte voeding- en leefstijl kunnen klachten bij ziektes afnemen.


Lees meer..

Hirudotherapie

Bloedzuigertherapie


Het gebruik van bloedzuigers als therapie is al lang bekend en wordt in verschillende landen toegepast. Bloedzuigertherapie is een behandelmethode die ook wel hirudotherapie wordt genoemd. Bloedzuigers zijn hematofage dieren waarvan bekend is dat ze veel biologisch actieve enzymen in hun speeksel hebben.


Lees meer..

COACHING:

Voorhuwelijkse cursus


Voorhuwelijkse cursus is een vorm van preventieve relatietherapie die u en uw partner kan helpen zich voor te bereiden op het huwelijk. Deze eenmalige snelcursus is een ideale gift wat ook door een familielid of bekende aan verloofde of pasgetrouwde koppels te geven. De voorhuwelijkse counseling is bedoeld om jullie beiden te helpen een sterke basis voor het huwelijk op te bouwen.


Lees meer..

Bewust & actief bevallen

Natuurlijke bevallingscursus


De geboorte van je kind is een bijzondere ervaring, dus laat de bevalling niet in de weg staan. Een goede begeleiding zorgt voor een goed begin, voor jou en jouw ongeboren baby. In deze cursus leer je alles over hoe je zo efficiënt mogelijk kunt bevallen.


Lees meer..
EERSTE CONSULT

Onze unieke
werkwijze

 

Voor een consult bij een TCM therapeut heeft u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig.

De eerste afspraak begint met een korte intakegesprek. Er zullen vragen gesteld worden over de klachten die u ondervind. Vervolgens wordt er een lichaamsanalyse en daarna de bonesetting therapie uitgevoerd. Dit is volgens ons protocol.

Na de behandeling wordt er vervolgens besproken welke behandelingen er daarna uitgevoerd moeten worden, mocht u graag begeleiding willen.

U krijgt opdrachten mee, zodat de klachten niet meer terugkomen. Indien u de stappenplan nauwkeurig uitvoert, krijgt u nieuwe vervolgafspraken met andere therapieën.

Gezondheid is een harmonie van de temperamenten;
Kracht is een harmonie van de spieren en het skelet;
Schoonheid is een harmonie van de ledematen en kleur.

Maak afspraak