Kindermassage t/m 12 jaar

Kindermassage is een specifieke vorm van massage die is ontworpen voor kinderen van verschillende leeftijden. Het is een manier om de gezondheid en welzijn van kinderen te verbeteren om de bloedcirculatie te stimuleren en lichamelijke spanning te verwijderen. 

Kindermassage kan bestaan uit een combinatie van verschillende technieken, zoals kneden, wrijven, strekken en druk uitoefenen op specifieke punten. Het kan ook gecombineerd worden met andere vormen van therapeutische aanraking zoals reflexologie.

Kindermassage kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan doeleinden, zoals het verminderen van spanning, stressvermindering, verbetering van de slaap, verbetering van de spier- en gewrichtsfunctie, verbetering van het immuunsysteem, verbetering van de mentale gezondheid en versterken van de band tussen ouder en kind.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van kindermassage?

Kindermassage kan een aantal holistische voordelen bieden, waaronder:

  1. Stressvermindering: Massage kan angst en stress bij kinderen verminderen, wat kan bijdragen aan een betere emotionele en mentale gezondheid.

  2. Verbetering van de slaap: Massage kan de slaapkwaliteit van kinderen verbeteren, wat kan leiden tot meer energie en concentratie tijdens de dag.

  3. Verbetering van de spier- en gewrichtsfunctie: Massage kan helpen bij het verminderen van pijn en stijfheid in spieren en gewrichten, wat kan leiden tot een verbetering van de beweeglijkheid en coördinatie.

  4. Verbetering van het immuunsysteem: Massage kan de afgifte van hormonen stimuleren die het immuunsysteem versterken, wat kan helpen bij het voorkomen van ziekte.

  5. Verbeterde mentale gezondheid: Massage kan het gevoel van welzijn verhogen, wat kan bijdragen aan een betere mentale gezondheid bij kinderen.

  6. Versterken van de band tussen ouder en kind: Als een ouder het kind masseert, kan dit een positief effect hebben op hun band en kan het ook bijdragen aan het gevoel van veiligheid en geborgenheid bij het kind.

Waarom moet ik kiezen voor jullie praktijk?

Onze jarenlange ervaring en goede reputatie is onze kracht.

Onze unieke methode stelt ons in staat om een lichaam snel achter elkaar “uit te lezen” door op drukpunten te drukken en de bekkenpositie te corrigeren, wat resulteert in onmiddellijke pijnverlichting. In de gemeenschap staan we daarom jarenlang bekend als een betrouwbare, professionele en verfrissende praktijk.  

Tot binnenkort!

 

Maak afspraak