Persoonlijke & spirituele ontwikkeling

Persoonlijke & spirituele ontwikkeling

In ons praktijk bieden we ook persoonlijke en spirituele begeleiding aan. Als professioneel therapeuten en coaches, kunnen wij jou helpen om een sterke persoonlijkheid op te bouwen die praktisch is, maar toch je overtuigingen in gedachten houdt.

Wij zijn toegewijd om je te helpen de beste versie van jezelf te worden, gebaseerd op onze ervaring als islamitisch therapeuten, da’wahdragers en coaches.

Begeleiding voor meer balans

De maatschappij wordt steeds meer verhard en dat kan een overweldigend of beangstigend gevoel geven. De sociale druk die op ons wordt gegooid waardoor we niet als onszelf kunnen gedragen, maakt het er niet makkelijker op.  “Wie ben ik? [..] Wat is mijn doel in het leven? [..] Ik zie het niet meer zitten..” zijn misschien hersenspinsels die in jouw hoofd zweven.

Misschien voel je je ook onbegrepen en wil je graag dat een ander jou eens goed kan “uitlezen” zodat je reflecteren kan wie jij daadwerkelijk bent, en nog belangrijker, weer rust, blijheid en balans in het leven krijgen.

Voor wie is de begeleiding geschikt?

Ik streef ernaar islamitische vrouwen en pubers te helpen evenwicht in hun leven te vinden. Ik ben toegewijd om je te helpen de beste versie van jezelf te worden en dat je hele leven vol te houden.

In ons praktijk gebruiken wij praktische therapiën om de oorzaak te achterhalen, waardoor je niet meer vermoeid, overweldigd of gespannen voelt.  Door deze symptomen te behandelen herwin je in korte tijd jouw kracht weer terug. Je vindt dus per direct verlichting van jouw klachten.

Coaching voor vrouwen

Momenteel kunnen we de persoonlijke en spirituele begeleiding aanbieden aan vrouwen en pubers (M/V) tot 18 jaar. In de toekomst hopen we meer coaches te kunnen opleiden die volgens onze methode te werk zullen gaan, want inmiddels zijn er al honderden mensen jou voorgegaan en voelen zich voldaan dankzij onze unieke, persoonsgebonden begeleiding.

Pubercoaching

Met name jongeren kunnen zich overweldigd voelen in hun drukke leven: dankzij de persoonlijke en spirituele begeleiding kunnen wij zorgen dat zij weer balans kunnen vinden in het leven. Vaak hebben pubers heel veel fysieke klachten, wat uit tot mentale spanning of zware depressie.

Spirituele begeleiding: tazkiyah al-nafs

In de vervolgsessies krijg je alle essentiële ondersteuning, wat jij nodig hebt om weer handvatten te krijgen in jouw leven. Soms is dat nog een diverse aantal therapieën, soms coaching — afhankelijk wat JIJ nodig hebt. Je staat er dus niet alleen voor.

De verbale coaching is gebaseerd op de islamitische wetenschap genaamd Tazkiyah (purificatie van de ego en ziel). Onze cliënten ontvangen praktische begeleiding binnen islamitische principes (Quran en Sunnah) met het doel om dichter bij Allah te komen door hun hart en ziel te zuiveren.

Ik wil begeleiding — wat moet ik doen?

Bij het maken van de eerste afspraak is het voldoende om te vermelden dat je een persoonlijke begeleiding wilt. Dan houden we rekening met jouw situatie.

Maak afspraak