Bonesetting therapie

Het genezen met speciale druk en duw methodes voor de wervelkolom en gewrichten is al zo oud als de mensheid. Vele moderne therapievormen die wij vandaag de dag toepassen zijn afkomstig of afgeleidt vanuit bonesetting.

Bot-gerelateerde klachten?

Dan pak je het skeletstelsel aan
De wervelkolom, dat ingenieuze bouwwerk van de natuur, is ontworpen om soepel te bewegen en te reageren als een perfect afgestemde kralenketting. Onze dagelijkse interactie met de buitenwereld vraagt echter veel van deze complexe structuur, en het is dan ook niet verwonderlijk dat de wervelkolom soms blokkades of dislocaties kan vertonen. Wat misschien nog wel wonderbaarlijker is, is dat de wervelkolom van nature de mogelijkheid heeft om vanuit deze dislocaties weer terug te keren naar de ideale positie.

Bonesetting biedt een veilige en natuurlijke manier om het lichaam te corrigeren en in balans te brengen. Het menselijke bewegingsapparaat omvat niet alleen het skelet, maar ook het geheel van spieren, pezen en motorische zenuwen die verantwoordelijk zijn voor onze lichaamshoudingen en bewegingen. Daarom, wanneer we botten, wervels en gewrichten corrigeren, hebben we ook een positieve invloed op de omliggende spieren, pezen en het zenuwstelsel.

Bonesetting is veilig

Bonesetting is een ideale veilige manier om het lichaam te corrigeren. Het hele bewegingsapparaat bestaat uit het motorische systeem, motoriek en het geheel van botten, gewrichten, skeletspieren, pezen en motorische zenuwen  die zorgen voor de lichaamshoudingen en bewegingen Gaan we dus corrigeren op botten, wervels en gewrichten, dan beïnvloeden we ook de spieren, pezen en het zenuwstelsel.

De behandeling berust op het oplossen van een ziektebeeld en preventie van ouderdomsklachten zoals aandoeningen aan het bewegingsapparaat, namelijk nek en wervelkolom, het bekken, stuit, de grotere botten en gewrichten van het lichaam.

 

Behandeling voor Welzijn en Preventie

Bonesetting heeft als doel zowel curatief als preventief te werken. Het richt zich op het oplossen van bestaande gezondheidsproblemen en het voorkomen van ouderdomsklachten, met name aandoeningen van het bewegingsapparaat. Hierbij gaat de aandacht uit naar gebieden zoals de nek en wervelkolom, het bekken, het stuitbeen en de grotere botten en gewrichten van het lichaam.

Toepasbaar voor Alle Lichamelijke en Geestelijke Aandoeningen

Bonesetting is buitengewoon veelzijdig en kan worden ingezet bij een breed scala aan fysieke en mentale problemen. Of het nu gaat om pijnlijke gewrichten, spierspanningen, stressgerelateerde klachten, of zelfs mentale onbalans, de helende kracht van bonesetting kan een effectieve en natuurlijke oplossing bieden.

In een tijd waarin de integratie van traditionele geneeswijzen en moderne behandelmethoden steeds belangrijker wordt, blijft bonesetting een waardevolle en tijdloze benadering van gezondheid en welzijn. Het biedt mannen en vrouwen de mogelijkheid om de kracht van hun eigen lichaam te benutten voor genezing en preventie, en zo een harmonieuze balans te bereiken tussen lichaam en geest.

 

Doeleinde van de behandeling

Het Herstellen van de Natuurlijke Energiebalans
Een van de fundamentele doelen van bonesetting is het herstellen van de natuurlijke energetische balans in het lichaam. Volgens oude geneeskundige principes draait alles om de stroom van Qi, de levensenergie, door het lichaam. Door bonesetting kunnen onevenwichtigheden in het lichaam worden aangepakt, wat resulteert in een vrije stroom van Qi.

Het is inzetbaar bij alle lichamelijke en mentale problemen.

Bonesetting afspraak maken

Als je nog twijfelt over het maken van een bonesetting afspraak, overweeg dan de vele voordelen en redenen waarom deze eeuwenoude praktijk een waardevolle toevoeging aan je gezondheidsroutine kan zijn. Hier zijn enkele overtuigende argumenten om een afspraak te maken:

  1. Natuurlijke Pijnverlichting: Heb je last van aanhoudende rug-, nek- of gewrichtspijn? Bonesetting is een veilige en natuurlijke manier om pijn te verlichten zonder afhankelijk te zijn van medicatie.
  2. Sneller Herstel na Blessures: Of je nu een sportblessure hebt opgelopen of gewoon last hebt van dagelijkse slijtage, bonesetting kan helpen om je herstelproces te versnellen, zodat je sneller weer actief kunt zijn.
  3. Verbeterde Mobiliteit: Beperkte mobiliteit kan een belemmering vormen voor je dagelijkse activiteiten. Bonesetting kan je helpen om soepeler te bewegen, wat je levenskwaliteit aanzienlijk kan verbeteren.
  4. Stressvermindering: Stress heeft niet alleen invloed op je geestelijke gezondheid, maar kan ook leiden tot spierspanning en pijn. Bonesetting kan helpen bij het ontspannen van het lichaam, waardoor stress wordt verminderd.
  5. Preventieve Zorg: Bonesetting is niet alleen geschikt voor het behandelen van bestaande problemen, maar ook voor preventie. Het kan helpen om toekomstige gezondheidsproblemen te voorkomen door het lichaam in balans te houden.
  6. Individueel Afgestemde Behandeling: Een bekwame bonesetter zal een grondige evaluatie uitvoeren en een behandeling op maat bieden die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en conditie.
  7. Eeuwenoude Wijsheid: Bonesetting is gebaseerd op eeuwenoude geneeskundige principes en heeft zich bewezen als een effectieve vorm van therapie die de tand des tijds heeft doorstaan.
  8. Holistische Benadering: Bonesetting beïnvloedt niet alleen je botten en gewrichten, maar ook je spieren, pezen en zenuwstelsel, waardoor het een holistische benadering van gezondheid biedt.
  9. Levenskwaliteit: Een pijnvrij en mobiel lichaam draagt bij aan een betere levenskwaliteit. Met bonesetting kun je genieten van meer vrijheid en comfort in je dagelijks leven.
  10. Eigen Verantwoordelijkheid voor Gezondheid: Bonesetting geeft je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan je eigen gezondheidszorg en de kracht van je eigen lichaam te benutten voor genezing en welzijn.

Kortom, het maken van een bonesetting afspraak kan een waardevolle stap zijn in de richting van een gezonder en actiever leven. Het biedt natuurlijke pijnverlichting, verbeterde mobiliteit en stressvermindering, allemaal verpakt in een eeuwenoude wijsheid die nog steeds relevant is in de moderne wereld. Aarzel niet langer en geef je lichaam de aandacht en zorg die het verdient door een bonesetting behandeling te proberen. Je zult versteld staan van de positieve veranderingen die het kan brengen.

 

Maak afspraak