Iriscopie analyse

Iridologie of iriscopie is een vorm van alternatieve geneeskunde die de iris gebruikt als een venster op de gezondheid van uw lichaam.Het is gebaseerd op het idee dat de iris kan worden gebruikt om uw algemene constitutie te bepalen, samen met specifieke organen en weefseltypes.Dat komt omdat onze ogen verbonden zijn met de rest van ons lichaam via zenuwuiteinden die door de hersenen lopen. Dankzij iriscopie als hulpmiddel kunnen we veranderingen in de weefselstructuur zien, waardoor we een goede indicatie krijgen van hoe goed het specifieke weefsel functioneert. Wij bieden ook oplossingen voor uw onderliggende problemen — deze kunnen verbeteringen van de voeding, supplementen en veranderingen van levensstijl omvatten.

Wat ontvang ik na een iriscopie analyse?

Wij schrijven een uitgebreid Iridologierapport dat uitleg geeft over uw genetische constitutie, weefsel- en lymfatische zwakheden en algemene verbeterpunten. Zo kunt u een grote stap vooruit zetten, nu u weet welke symptomen u heeft en hoe ze ontstaan. Een Iridologie-analyse is een geweldig alternatief voor iedereen die gezondheidsproblemen ondervindt en wil weten wat de oorzaak van zijn problemen is. Wij geven u een volledig overzicht van hoe elk gebied van uw lichaam samenwerkt om bepaalde symptomen en aandoeningen te produceren. We zullen ook uitleggen waarom bepaalde gebieden zwakker zijn dan andere, zodat u zich eerst kunt richten op het verbeteren van die gebieden voordat u verder gaat met andere gebieden.

Is iriscopie wat voor mij?

Dit proces is niet alleen nuttig voor mensen die lijden aan chronische ziekten zoals artritis of fibromyalgie; het kan ook worden gebruikt door mensen die meer willen weten over hun eigen lichaam en willen zien of er onderliggende problemen zijn die moeten worden aangepakt voordat ze erger worden! Wij zullen u ook laten zien hoe elk deel van uw lichaam samenwerkt met andere delen van uw systeem, zodat u kunt begrijpen hoe al deze stukken als een geheel in elkaar passen.

Voordelen van iriscopie:

Er zitten veel voordelen aan een irisrapport:

 

  • Het helpt u te begrijpen welke symptomen u heeft, zodat u stappen kunt ondernemen om ze te behandelen.
  • Het zal u ook helpen begrijpen welke delen van uw lichaam extra aandacht en energie nodig hebben.
  • Het kan u ook inzicht geven in hoe uw lichaam werkt en wat er gedaan moet worden om het goed te laten functioneren.

Ik wil graag een iriscopie behandeling!

Indien u een face-to-face behandeling wilt, kunt u ons via deze website contacteren voor een afspraak op onze vestiging. Mocht u liever een online iriscopie analyse willen, dan kunt u via TheHerbsfactory.nl contact afleggen.

Maak afspraak