Allround hijama (combinatiebehandeling)

U bent in goede handen met ons allround behandelpakket. De all-round hijama behandeling is een gepersonaliseerde behandeling met een combinatie van acupressure, massage, vuurcupping en wet cupping. Dit behandelpakket is een uitstekende optie voor alle klachten, bijvoorbeeld de probleemgebieden zoals nek, schouders en rug die niet alleen verlichting van pijn kunnen krijgen maar ook de bloedsomloop en lymfedoorstroming kunnen stimuleren, met de focus op detox.

Wat kan je verwachten?

Het gaat niet alleen om probleemgebieden, maar om het hele lichaam. Je krijgt een unieke volledige lichaamsbehandeling die werkt met het natuurlijke genezingsproces van je lichaam, waardoor de circulatie en lymfestroom bevordert en tegelijkertijd chronische pijn verlicht raakt. De resultaten maken het gemakkelijk om je beste zelf te ontdekken!

Je krijgt een uitgebreid consult met de behandelaar.Dan zal de behandelaar je één-op-één behandelen voor specifieke gebieden of problemen om te bepalen hoe effectief je kunt profiteren van deze behandeling. De behandelaar zal je uitgebreid onderzoeken en toestand beoordelen en aanbevelingen doen voor de behandeling op basis van jouw doelen en behoeften.

Waarom kiezen voor een behandelpakket?

Vanaf het moment dat je onze praktijk binnenstapt, zal ons team van specialisten ervoor zorgen dat je je ontspannen en pijnvrij voelt.

Onze gespecialiseerde behandelaars bieden jou een persoonsgebonden behandeling aan van acupressure, ontspannings- en/of stretch massage, vuurcupping en/of wet cupping, gebaseerd op uw ziektepatroon. 

De combinatie van deze behandelingen zorgt voor een diepe ontspanning, helpt het lichaam zichzelf te regenereren en biedt langdurige verlichting van pijnlijke gebieden zoals uw nek, schouders en rug.

Waarom moet ik kiezen voor jullie praktijk?

Onze jarenlange ervaring en goede reputatie is onze kracht.

Onze unieke methode stelt ons in staat om een lichaam snel achter elkaar “uit te lezen” door op drukpunten te drukken en de bekkenpositie te corrigeren, wat resulteert in onmiddellijke pijnverlichting. In de gemeenschap staan we daarom jarenlang bekend als een betrouwbare, professionele en verfrissende praktijk.  

Zo hebben we nu deze unieke combinatiemethode ontwikkeld die diverse therapieën combineert om jou onmiddellijk van jouw pijn af te helpen, met de focus op detox.

Tot binnenkort!

Wat is Hijama & Cupping?

Maak afspraak